vrijdag 28 juni 2013

Eerst nog even mijn eigen gele knuffel popje verder af maken en dan kijken of ik het patroon binnenkort hier plaats !!!


Allereerst een warm welkom voor de nieuwe volgers tot mijn verrassing staan wij nu op 56 volgers hopelijk volgen er meer !!

Vorig jaar in september heb ik mijn eigen knuffel popje gemaakt ik was toen ook bezig om nog 1 in het geel te maken
en ja gisteravond heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ben er toen weer mee verder gegaan  tot zover het resultaat
Zoals ik vorig jaar al had vermeld heb ik mij laten  inspireren  door de cuddlebaby van lilleliis maar zoals te zien is is die van mij toch totaal anders geworden  maar dat was ook mijn bedoeling ik heb toen van mijn knuffelpopje ook een patroon gemaakt en ik  zit er over na te denken om deze binnenkort op mijn blog neer te zetten.

dinsdag 18 juni 2013

Patroon kinderwagen van Lutske Karsten deel 1

Het is voor mijn een hele eer dat ik van Lutske het patroon van haar  superleuke kinderwagen hier op mijn blog mocht zetten heel hartelijk bedankt voor het vele werk wat je hebt gedaan en dat je het met ons wilt delen !!! BEDANKT!!!


G:\DCIM\100_PANA\P1000307.JPG

Patroon kinderwagen van Lutske Karsten deel 2


Patroon kinderwagen van Lutske Karsten deel 3


Patroon kinderwagen van Lutske Karsten deel 4

Achteraf besloten de gordijnringen met de spaakjes niet te gebruiken, omdat die te groot waren in verhouding tot het bakje. Daarvoor in de plaats tempex bolletjes gebruikt, en omgehaakt zodat het een wiegje met bolpootjes wordt.