dinsdag 18 juni 2013

Patroon kinderwagen van Lutske Karsten deel 5

En dit is dan het eindresultaat. Jammer dat de gordijnringen te groot waren, misschien verander ik het nog. Of ik maak er nog een met een wat groter bakje.

Hopelijk kan iedereen hier wat mee. Er zijn geen ingewikkelde steken gebruikt, en het aantal steken hangt natuurlijk af van het materiaal, de dikte van de haaknaald, en hoe vast je haakt. Gebruik ook een beetje eigen inzicht
Ik ben benieuwd hoeveel eindresultaten er langs zullen komen.

3 opmerkingen:

 1. Is het een idee om de gordijnringen te vervangen door een ring van een sleutelhnger? Die zijn een stuk fijner. Vind het een geweldig patroon!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hallo yvonne
   ik heb zelf ook al 3 kinderwagentjes gehaakt zij staan hier http://zwaantjecreatief.blogspot.nl/2013/08/daar-zijn-ze-dan-de-kinderwagentjes-met.html en ik heb daar gordijnringen bij gebruikt ik vind dit mooier dan sleutelhanger ringen de verhoudingen zijn vind ik beter dan met sleutelhanger ringen ik heb koperen gordijnringen gebruikt met een doorsnee van 4,5 cm de houten gordijnringen die er voor had gekocht waren net iets groter maar je zou het natuurlijk kunnen proberen met de ringen van een sleutelhanger het is net wat jezelf leuk vind veel plezier bij het haken ervan het is wel verslavend

   Verwijderen
 2. Ik heb vroeger eens een kinderwagentje gemaakt die je dan mee kon nemen als tasje. I.p.v. een kap werd er een soort buideltasje van gemaakt, zodat het teruggeslagen kon worden en zo kon je het als kap gebruiken.
  De mijne was dan eigenlijk geen wagentje maar meer een bedje

  BeantwoordenVerwijderen