woensdag 7 augustus 2013

Mijn dienblaadje !!!

Ik had de afgelopen weekend nog een aantal kopjes en schoteltjes gehaakt naar een patroontje van Diny Kok Schut en ja toen dacht ik dat is heel leuk op een dienblad maar daar moest natuurlijk nog wat bij .
Nu had ik nog een mooi flesje van ketjap de goedkoopste soort van de C1000 nu moet ik zeggen de smaak ervan viel vies tegen maar het flesje daarentegen als je de plastic bovenkant er af haalt is wel heel mooi dus daar heb ik een mooie rand voor gehaakt in de kant achtige nop steek dit patroon heb ik uit mijn oude haakboek gehaald.
Maar ja toen vond ik het nog kaal op het dienblad ik dus op zoek bij mijn gemaakte knuffels en daar kwam ik mijn gebreide fluffy beertje tegen die heb ik een aantal maanden geleden al gemaakt met nog 2. 
1 in het blauw en nog 1 in het roze.
Het blauwe beertje heb ik aan een superlief jongetje van 9 jaar gegeven zijn naam is Yosip uit Oekraïne  hij was als vakantiekindje bij mensen bij mij in het dorp maar door omstandigheden is hij nu bij andere mensen in Nederland en toen hij weg ging heb ik het blauwe beertje als afscheidscadeautje gegeven en de andere roze is bij de dochter van een goede vriendin terecht gekomen.

de kopjes en schoteltjes heb ik verhard met pretex en heb daar mijn zelfgemaakte hartzeepjes http://zwaantjecreatief.blogspot.nl/2012/06/wat-zeepjes-gemaakt.html  in gedaan de fles nog voorzien van een hartje ook bij de action vandaan en de strik heb ik gemaakt met behulp van een vork en lint


2 opmerkingen:

  1. Zo is het een gezellig dienblad geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige creaties kom ik op je blog tegen ik ben gelijk volger geworden.

    Liefs. Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen